Handelsbetingelser

1. Køb

Aftale om køb indgås når du vælger at sende bestillingen i kassen. Ordrebekræftelse genereres efterfølgende automatisk. Eventuelle fejl i feks. priser, leveringstid etc. forbeholder vi os retten til at korrigere efterfølgende. Er du ikke tilfreds med vores korrigering kan du vælge at annullere din ordre uden omkostninger.

2. Pris og betaling

Pris:
I priserne indgår 25% moms, hvis intet andet er angivet.

Betalingsalternativer
Kortbetaling:
Vi modtager betaling med Dankort. Vælger du kortbetaling med Dankort linkes du over til betalingssiden. Angiv kortnummer, kortets gyldighedstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre sidste cifre i underskriftsfeltet på kortets bagside.

Credit cards eller PayPal konto:
Vi modtager betaling med Visa, MasterCard, American Express eller PayPal konto.

Kontooverførsel: 
Vælger du bankoverførsel vises hvilken konto købsbeløbet skal indsættes på. Samtidig modtager du denne information pr. e-mail. Købet betragtes først som gennemført når banktransaktionen er gennemført og beløbet er modtaget af Line Rønnest Ceramics.

3. Levering

Du kan vælge enten at få leveret varerne eller afhente selv hos Line Rønnest Ceramics, Smallegade 28, 2000 Frederiksberg.

Leveringstid
Lagervarer:
Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter modtagelse af din bestilling.

Bestillingsvarer:
3-6 dages leveringstid, hvis ikke andet er angivet på produktsiden. Senest dagen efter ordreafgivelse får du en e-mail med forventet leveringstid. Skulle der opstå afvigelser kontakter vi dig.

Transportansvar:
Vi bærer ansvaret for varer som beskadiges eller forsvinder under transport fra os til dig. Ved en eventuel returnering til os, er det dig som kunde, som bærer ansvaret for varerne.

4. Fortrydelsesret

Når du handler på lineroennest.dk har du ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, efter at du har modtaget varen. Dette forudsætter at produktet er i uforandret stand og uanvendt og ikke beskadiget. Det er tilladt at åbne emballagen og kontrollere varen på en måde som ikke skader produktet eller dets emballage.

Når du udnytter din fortrydelsesret er det dig som kunde, der står for returfragten. Øvrige omkostninger, som omkostninger for varen og evt. fragt fra os til dig vil blive tilbagebetalt.

Vær opmærksom på at du bærer ansvaret, hvis varen beskadiges under fragten retur til os. Line Rønnest Ceramics modtager ikke pakker pr. efterkrav.

Tilbagebetaling sker til din bankkonto indenfor 10 dage, efter vi har modtaget og godkendt din returnering.

5. Gavereturnering

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på lineroennest.dk, og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere, har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte Line Rønnest Ceramics. Retursending foregår som beskrevet under Fortrydelsesret. Penge kan kun gives retur til den, der har købet gaven, og kun når betingelserne herfor er opfyldt - se mere under Fortrydelsesret.

6. Reklamationsret

Hos Line Rønnest Ceramics gælder købelovens reklamationsret. Dette betyder at du har to års reklamationsret, efter modtagelse af varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette gælder kun, hvis der er tale om en berettiget reklamation, og såfremt manglen ved varen ikke er opstået som følge af slid, fejlagtig brug, forkert eller manglende vedligeholdelse eller anden adfærd, der har forvoldt skade på varen.


Shop nu: